Algemene voorwaarden.

 

Voorwaarden voor kopen bij Fanmarkt.

Wij willen op een eerlijke en open manier zaken doen, dat houd onder andere in dat wij voor al onze klanten dezelfde maatstaf hanteren.
De wet gelijke behandeling passen wij dus graag toe om u het gevoel te geven dat u de beste waar voor uw geld heeft gekregen, niets meer en niets minder dan een ander.
Ondanks dat wij met de grootste zorgvuldigheid onze voorraad beheren kan het voorkomen dat een product niet meer leverbaar is, wij zijn dan niet gehouden aan de uitleveringsplicht maar zullen u een alternatief voorleggen of na overleg met u uw reeds gedane betaling binnen 3 werkdagen crediteren.

Voorwaarden

Wij zijn gehouden aan de wettelijke bepalingen die aan het handelen via internet zijn verbonden, onze utizonderingen daarop vind u op deze pagina.
De belangrijkste bepalingen waar wij, als verkoper en u als koper, ons aan dienen te houden zijn de volgende;

Spelregels voor gratis verzending:
Alleen voor verzending binnen NEDERLAND!
De gratis verzending is alleen van toepassing op de uiteindelijke besteding van € 75,= of meer.
Bij volledig retoursturen van uw gratis verstuurde bestelling worden de gemaakte heen verzendkosten afgetrokken van het te crediteren bedrag. 
Bij gedeeltelijk retoursturen van uw gratis verstuurde bestelling worden de gemaakte heen verzendkosten afgetrokken van het te crediteren bedrag als door het teruggestuurde artikel  de uiteindelijke  orderwaarde beneden de € 75,= zakt.
Bij niet op voorraad zijn van bestelde artikelen wordt wel gratis verstuurd maar het ontbrekende artikel NIET gratis nagegestuurd.

Verzending en verwerking:
Deze kostenspecificatie ziet u bij elke bestelling. Dit  zijn 2 verschillende kostenposten die gekoppelt zijn aan iedere order.
De kosten van verzending zijn gelijk aan de kosten van verwerking. Bij een order worden echter alleen de verzendkosten in rekening gebracht.
U betaald pas verwerkingskosten als u artikelen retour stuurt!
Deze worden verrekent met de door u betaalde verzendkosten welke u naar ratio vergoed hoort te krijgen bij retourzendingen.

Bestellingen welke u afrekend met iDEAL worden binnen 1 werkdag verstuurd.

Bestellingen betalen via overschrijving bank-giro:

Na het opgeven van uw bestelling, waarin u heeft gekozen voor overschrijving via bank-giro, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging, deze bevat:
- informatie over de levertijd (direct of op bestelling)
- opgave van eventueel niet meer leverbare producten.
- eventuele levertijd van door u bestelde producten.
- het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten.
- een bestelnummer (welke u gebruikt in de omschrijving van uw overboeking)
- een bankrekening nummer waarnaar u het verschuldigde bedrag kunt overmaken

Na deze bevestiging blijft uw bestelling maximaal 5 dagen voor u gereserveerd, is de betaling dan nog niet binnen en heeft u niet gereageerd op een herrinneringsmail dan vervalt uw reservering.

Niet goed geld terug:
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 7 werkdagen de gelegenheid om alsnog van de koop af te zien.
De regels hiervoor zijn als volgt:

- melden via een mailtje binnen 5 dagen naar [email protected]
- na akkoord binnen 2 dagen gefrankeerd retour sturen, ongefrankeerde stukken worden door ons geweigerd.
- onbeschadigd, in de originele verpakking, voorzien van eventueel alle labels
- Artikelen die gekocht zijn en niet goed zijn kunnen retour gestuurd worden dit geldt niet voor shirts met naambedrukking, ondergoed, zwemkledingen en sokken, de verzendkosten worden verrekend met de verwerkingslkosten tenzij het  een fout van ons betreft.
- Producten die door ons zijn voorzien van naambedrukking, teksten of accessoires hebben geen recht van retour.
- Als aan deze voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag (excl. verwerkingskosten) binnen 3 werkdagen op uw rekening terug gestort.

Hebben wij u andere goederen toegestuurd dan u heeft besteld dan vergoeden wij ook de verzendkosten van het retour sturen.

Het niet ontvangen, na betaling, van uw bestelling:
Wij verzenden met Postnl, deze heeft een service voor het achterhalen van zoekgeraakte post, hiervoor kan een navraag worden ingedient, dit kan pas na 1 week. Dit doen wij voor u.
Voor € 3,= is uw bestelling verzekerd tegen de fouten van Postnl.
Verkopende partij is niet verantwoordelijk voor hetgeen zoekraakt bij Postnl, wij bieden de mogelijkheid om tegen meerprijs van € 3,00 uw bestelling te verzekeren. Bij zoekraken is de inhoud verzekerd zodat als een navraag niets opleverd u wel de verzendkosten kwijt bent maar niet uw bestelling.

Beschadigde artikelen ontvangen:
Hoewel wij proberen  uw bestelling dusdanig in te pakken zodat er geen beschadigingen optreden kan het toch gebeuren dat u een artikel ontvangt die tijdens het transport schade heeft opgelopen. Helaas is er op Postnl geen schade te verhalen maar afhankelijk van de schade zullen wij met u proberen tot een acceptabele afhandeling te komen.

Bedrukken van shirts:
Het gebruik van cijfers en letters in een andere volgorde dan besteld geeft recht volledig herstel van de door ons gemaakte fout inclucief de gemaakte verzendkosten voor dit herstel. U dient de fout echter binnen 48 uur na ontvangst bij ons te melden.
Wij overleggen met u op welke wijze we de fout kunnen herstellen.
Eigen shirts bedrukken we alleen voor risico van de shirt eigenaar!!

Bedrukken van baby rompers, shirts en tekstborden:
 Op sommige van deze artikelen heeft u de mogelijkheid om zelf nog een woord of zin te bedenken, de verantwoordelijkheid  voor deze tekst ligt niet bij Fanmarkt maar bij degene die deze tekst invuld. (hiermee bedoelen we kwetsende of via individueel eigendoms recht beschermde tekst maar ook taalfouten.)

Artikel versus afbeelding:
Hoewel wij zorgvuldig te werk gaan kan het voorkomen dat een afbeelding op de site in de kleur een lichte afwijking heeft ten opzichte van het product, dit tint-verschil valt niet onder het retourrecht.
Elk seizoen vinden er veranderingen plaats in de uitvoering van de productlijnen, hoewel wij er naar streven om bij elke wijziging de afbeeldingen aan de site toe te voegen, houden wij ons het recht voor om een besteld product in de nieuwe uitvoering toe te sturen.(de oude uitvoering is dan ook niet meer leverbaar)